Boc, întâlnire cu cetățenii din cartierul Mănăștur

Boc, întâlnire cu cetățenii din cartierul Mănăștur

Primarul Emil Boc, împreună cu viceprimarul Dan Tarcea, s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul Mănăștur (zona cinematografului Dacia).

"Cu această ocazie, am premiat Asociațiile de Proprietari care au demonstrat o atenție deosebită spațiilor verzi din cartierele clujene în cadrul Concursului „Curățenie Generală” 2024. Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru spiritul civic și grija oferită comunității!

În cea de-a doua parte a întâlnirii, am discutat situațiile cu care se confruntă cetățenii și care pot fi îmbunătățite, precum: punctele gospodărești, îmbunătățirea spațiilor publice, plantări, curățenie, o mai bună semnalizare stradală, suplimentarea băncilor din spațiile publice, salubrizarea și iluminarea pasajului Primăverii și alte probleme punctuale.

În cadrul discuției de ieri, am precizat că pentru fiecare problemă ridicată, în maximum 30 de zile vor fi oferite răspunsuri punctuale. Acest tip de întâlniri vor continua în toate cartierele orașului.

Mulțumesc, pe această cale, tuturor cetățenilor care și-au alocat timp pentru participarea la întâlnire. Spiritul civic trebuie să se regăsească în fiecare dintre noi, căci numai împreună, prin colaborare, putem dezvolta cartierele și orașul'', a declarat edilul Clujului. 

Comenteaza