Ce vor mănăşturenii de la bugetul participativ

Ce vor mănăşturenii de la bugetul participativ
Străzi asfaltate, modernizarea unui parc şi activităţi în dărăpănatul cinematograf Dacia, acestea sunt priorităţile mănăşturenilor identificate în ultima dezbatere pentru bugetarea participativă a obiectivelor din cartier, organizată de ONG-uri şi de Primărie.

"În urma întălnirilor de cartier la care cetățenii din Mănăștur au participat pe tot parcursul anului s-au trasat niște domenii prioritare clare", spune primarul Emil Boc pe contul său de Facebook. "Modernizarea străzilor, reabilitarea fostului cinematograf Dacia și spațiile verzi sunt cele mai importante arii de acțiune în viziunea comunității, domenii în care cetățenii au indicat că ar trebui să se concentreze eforturile noastre în exercițiul bugetar care urmează".

Ultima dezbatere a avut loc aseară, când participanţii au făcut propuneri detaliate legate de reabilitarea Parcului Primăverii, de activitățile care ar urma să se desfășoare în noul cinematograf și au ierarhizat lista celor mai importante străzi unde doresc ca municipalitatea să investească în viitorul apropiat.

Vezi aici detalii despre procesul de bugetare participativă din Mănăştur

Vezi aici cum a fost la prima dezbatere

Comenteaza