Consilierii Opoziţiei au votat împotriva bugetului din Cluj-Napoca. PDL: "E un mod halucinant de a face politică!"

Consilierii Opoziţiei au votat împotriva bugetului din Cluj-Napoca. PDL:
Consilierii locali ai Opoziţiei au votat astăzi împotriva bugetului din Cluj-Napoca. Este vorba în total de cinci consilieri, care au motivat că banii nu sunt alocaţi pe baza unei strategii multianuale.

Uniunea Social Liberală (USL) are cinci poziţii în consiliul local din Cluj-Napoca. Toţi cei cinci consilieri au votat împotrivă. "Nu votăm bugetul pentru că banii nu sunt alocaţi pe baza unei strategii multianuale pe care consiliul local să şi-o asume", a explicat consilierul local Gheorghe Vuşcan (foto).

Cu toate acestea, bugetul pe 2012 al oraşului a fost votat, cu 20 de voturi "pentru". "E un mod halucinant de a face politică", au comentat, în replică la gestul consilierilor locali ai USL, reprentanţii PDL Cluj. "Le solicităm în mod public consilierilor locali ai USL Cluj-Napoca să fie consecvenţi în luarea deciziilor şi să renunţe la acest mod abosolut halucinant de a face politică, după modelul liderilor de la Bucureşti", arată PDL Cluj, adăugând că acest comportament este unul "ipocrit". "Consilierii locali ai USL au reuşit performanţa, şi de această dată, să se facă de ruşine în faţă clujenilor prin exprimarea unui vot negativ la proiectul de buget general al municipiului Cluj-Napoca, supus dezbaterii în cadrul şedinţei de Consiliul Local de astăzi. Reamintim faptul că proiectul de buget pentru anul 2012 al Municipiului Cluj-Napoca a fost dezbătut cu reprezentanţii opoziţiei şi ai societăţii civile în repetate rânduri, iar majoritatea solicitărilor şi nemulţumirilor ridicate au fost luate în considerare. Însă astăzi, cu ocazia şedinţei Consiliului Local, am asistat la încă un episod de maximă demagogie şi ipocrizie din partea consilierilor locali ai USL, care, după ce au propus o serie de amendamente la bugetul local aprobate şi susţinute şi de consilierii puterii, cu ocazia votului final, au votat împotrivă, implicit şi asupra propriilor amendamente", subliniază PDL Cluj într-un comunicat de presă.


"Le amintim şi le atragem atenţia reprezentanţilor USL că bugetul local reprezintă condiţia sine qua non în continuarea lucrărilor de maximă importanţă din acest municipiu, iar votul lor de blam nu semnifică nimic altceva decât incapacitatea de a înţelege nevoile clujenilor prin blocarea oricărui demers de modernizare şi dezvoltare a Clujului", mai arată PDL Cluj.

Comenteaza