Video Foto Viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică din Cluj prinde contur! VIDEO de pe șantier

Lucrările avansează vizibil la viitorul sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, din cartierul Mănăștur.

După sunetele lucrărilor din șantierul noului sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima" se va auzi doar muzică. Lucrăm cu spor pentru ca acest nou proiect să devină locul în care studenții academiei vor putea studia la cele mai înalte standarde.

Până în prezent, am finalizat aproape toate lucrările de rezistență aferente corpurilor de clădire existente, iar în perioada următoare vom monta și confecția metalică de la nivelul sălii de spectacole. În paralel, realizăm compartimentări ale spațiilor, ne ocupăm de montarea tavanelor și a tâmplăriei, executăm termosistemul la nivelul fațadei și avansăm cu execuția instalațiilor electrice/sanitare/HVAC si montarea echipamentelor aferente acestora”, au transmis reprezentanții firmei de construcții - Construcții Erbașu.

VIDEO pe șantier AICI.

După finalizarea lucrărilor, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca va deveni un adevărat ”hub” cultural și educațional ce va beneficia de: sală de spectacole cu o capacitate de 1000 de persoane, sală de orgă cu 216 de locuri, amfiteatru cu 224 de locuri, bibliotecă, săli de curs, săli de studiu individual, diferite alte săli (repetiţii, de încălzire pentru artişti, săli individuale pentru dirijor şi solist, săli de regie etc.), laboratoare, vestiare pentru artişti, spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă pentru 140 de persoane la demisolul clădirii, cămin studențesc cu 56 de camere pentru un număr de 180 de studenţi și o sală de sport.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții.

Comenteaza