Cine a ajuns stăpân pe pădurile oraşului? Ce fac autorităţile pentru a salva copacii pe care deja îi avem plantaţi?
Pe Podul Centenarului din Oradea, un proiect emblematic, făcut în timp record de administraţia Bolojan se circulă din 2018. Abia acum, în anul 2021 administraţia Boc pregăteşte un proiect asemănător.
Un clujean care locuieşte pe strada Dunării din Cluj-Napoca spune că trăieşte de cinci ani un coşmar. La parterul blocului e amenajată o sală de fintess care l-a adus pe om la disperare deoarece familia lui nu mai are o viaţă normală din cauza nivelului de zgomot care ajunge între pereţii apartamentului său de la etajul 1.
Mai țineți minte cazul cățelușului tras după mașină pe o stradă din Cluj? Proprietarul nu credea că a încălcat legea trăgând câinele după mașină. Acum poliţia spune că medicul veterinar care a examinat câinele din imagini a concluzionat că acesta nu prezintă leziuni la nivelul corpului.
Mănăşturenii şi-au curăţat de prin luna martie grădinile. Dar gunoiul lor a rămas în bătătură de atunci. Şi grămada cere vârf... pentru că, nici cetăţenilor, nici autorităţilor nu le mai pasă de el.
După acţiunea amplă de demolare a garajelor de cartier a urmat cea de degajare a molozului. Acum administraţia clujeană şi-a suflecat mânecile şi a trecut serios la treabă.
„714 "soldați" mă apără de o formă gravă de Covid-19! Singura șansă, vaccinarea” a postat Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, referindu-se la testul de anticorpi efectuat într-o reţea medicală privată.
O nouă filmare spectaculoasă cu şantierul de pe Autostrada A10 Sebeş - Turda nodul rutier Teiuş a fost făcută publică de Radu Ignat.
Harta interesului pentru vaccinare arată că judeţul Cluj se află în fruntea judeţelor din ţară în ceea ce priveşte dorinţa populaţiei pentru a se vaccina anti-COVID, cu aproape 33.000 de persoane pe listă, în timp ce un alt judeţ din ţară are 18.