Jurnalistul Alex Revenco: Venirea Peninsulei la Cluj nu mi se pare o idee foarte inspirată

Jurnalistul Alex Revenco: Venirea Peninsulei la Cluj nu mi se pare o idee foarte inspirată
Teodora Neagu, o bloggeriţă din Cluj, l-a întâlnit săptămâna trecută pe cunoscutul jurnalist Alex Revenco (Jurnalul Național) la prima ediţie a festivalului Peninsula de la Cluj. Cei dou au avut o discuție interesantă despre muzică și concerte.

Peninsula este la a XI-a ediție. De câte ori ați fost la festival?

La Peninsula am fost de fiecare dată când m-a interesat ceva. În general merg la tot ce mă interesează în București. Ca să plec din București este o problemă și atunci când este ceva foarte inteersant mă duc.

Am fost la Peninsula când era la Târgu Mureș, când din punctul meu de vedere era mult mai bine și din punctul multora de vedere.

Peninsula38Am fost de mai multe ori: am fost pentru Korn, Nine Inch Nails, Omega, Europe. Anul trecut nu am fost pentru că pe Iggy Pop l-am văzut de două ori în Anglia și el ar fi fost atracția. Dar în acelaşi timp mai ceva în altă parte și am fost acolo.

De ce ați ales să veniți anul acesta la ediția din Cluj-Napoca?

Anul ăsta am venit pentru Marky Ramone's Blitzkrieg și Ska-P. Din toată lista, chiar dacă ar fi fost să vină Kaiser Chiefs sau Dragonforce, nu m-ar fi interesat. Pe Kaiser Chiefs îi știu, Dragonforce sunt ok, dar nu mă deplasez pentru ei.

Cum vi s-a părut atmosfera festivalului Peninsula?

În general, pentru prima ediție bănuiesc că mulți din Cluj sunt bucuroși pentru ce se întâmplă, în sensul că un festival de renume vine aproape de orașul lor, dar lume puțină. Am auzit de la artiști de probleme cu plata, deci nu este ce trebuie.

Citeşte interviul integral AICI.

Etichete
Comenteaza