Spectacolul-vedetă al Clujului va avea o nouă distribuţie din decembrie

Spectacolul-vedetă al Clujului va avea o nouă distribuţie din decembrie
Spectacolul "Unchiul Vanea", de A.P. Cehov, regizat de Andrei Şerban la Teatrul Maghiar de Stat Cluj va fi reluat la sfârşitul acestui an cu o nouă distribuţie. Montarea a depăşit în acest an o sută de reprezentaţii.

"Unchiul Vanea a depăşit 100 de reprezentaţii. Îl vom prezenta, în reluare, în decembrie, cu o nouă distribuţie. Andrei Şerban va veni la Cluj va lucra cu actorii şi va face schimbări în distribuţie", a subliniat directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC), Tompa Gabor, în cadrul unei conferinţe de presă.

Amintim, spectacolul "Unchiul Vanea" a avut premiera în 2007, iar de atunci se joacă de fiecare dată cu casa închisă, în condiţiile în care este montat în regim studio. Rezervările trebuie făcute cu cel puţin o lună înainte, însă dacă se ratează programul pe luna următoare, este posibil ca doritorii să mai aştepte o lună în plsu.

Spectacolul a obţinut în 2008 premiile pentru cel mai bun spectacol, cea mai bună regie şi cel mai bun actor în rol principal - Andras Hathazi.

De asemenea reprezentanţii TMSC au menţionat că şi un alt spectacol al instituţiei, "Născut pentru niciodată", de Andras Visky, în regia lui Tompa Gabor, va fi reluat, cu distribuţie nouă.

 

Comenteaza