"Dacă miroase aşa rău la Floresti, în Cluj a leșinat jumate de oraș #numazic"

"Dacă miroase aşa rău la Floresti, în Cluj a leșinat jumate de oraș #numazic"

Mirosul infect din Cluj-Napoca a ajuns până la Floreşti. Floreştenii le plâng de milă clujenilor şi le transmit că s-a întors roata. 

Pe raza comunei Tureni, în perioada 25.03.2024 – 12.04.2024, au fost anunțate activități de fertilizare organică a terenurilor, a transmis Prefectura clujeană după ce a revenit mirosul oribil peste urbe. Prefectura Cluj a precizat că mirosul ar proveni de la Tureni, unde se desfășoară acțiuni de fertilizare.

Povestea nu e nouă, dar a rămas pe pauză de anul trecut, când şedinţele şi comisiile autorităţilor au săpat după vinovaţi. Locuitorii din Cluj-Napoca au înroşit platforma MyCluj cu sesizări. 

Cele mai haioase comentarii cu privire la mirosul groaznic vin din Floreşti, oamenii spunând că le plâng de milă celor din Cluj-Napoca şi că ei şi-au tot verificat pantofii toată ziua să vadă în ce au călcat. 

"- Dacă miroase asa rau la Floresti în Cluj a leșinat jumate de oraș #numazic.
- M-am uitat cu fiica mea dacă nu cumva am călcat în noroc.

- Cred că azi toată lumea a făcut la fel... mă uitam și la roțile de la mașină dacă nu am trecut peste ceva
- “ni se pare”:))
- Toată lumea din Cluj râdea de Floreșteni în trecut că miroase a pui. Karma is a b..."
- Miroase a BANI și BOGĂŢIE!! Nu știm noi dinastea!!
- Salut, eu sunt curier și m-am plimbat azi în tot Clujul și am simțit mirosul de rahat peste tot... m-am uitat de câteva ori să văd dacă nu am călcat eu în ceva... dar se pare că nu am călcat și așa mirosea peste tot... nu știu de ce.
- campanie agricola de primăvară....
- Eu m-am tot uitat la talpa papucului!!! Am crezut că am călcat într-un noroc din acela mare!!!
- Și ce e până la urmă?
- The wind of change… a la cluj...", au scris cei din Floreşti pe pagina de Facebook a comunităţii Trăiesc în Floresti Cluj. 

Primăria Cluj-Napoca a transmis pe platforma MyCluj că nu se poate încă trage o concluzie cu privire la sursa mirosului: "Așteptăm rezultatele autorităților de control care au fost prezente în teren pentru a preleva probe atât de la CMID, cât și de la Aiton, respectiv de la depozitul de găinaț".

Comenteaza