400 de întreprinzători, educaţi pe bani europeni în clubul oamenilor de afaceri înfiinţat de Banca Transilvania

400 de întreprinzători, educaţi pe bani europeni în clubul oamenilor de afaceri înfiinţat de Banca Transilvania
Un număr de 400 de antreprenori din 11 localități, au fost instruiţi pe bani europeni în seria de traininguri organizate de Clubul Întreprinzătorului Român (CIR), înfiinţat de Banca Transilvania.

Seria de training-uri este o primă etapă a unui program cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, care are o valoare totală de 1,5 milioane de euro.

Pentru derularea cursurilor de specialitate, Clubul Intreprinzătorului Român a cooptat în proiect trei companii partenere, TMI Training & Consulting SRL - care are ca obiect de activitate instruirea şi consultanța managerială, GEA Strategy & Consulting SA - specializată în consultanță şi evaluare strategică a firmelor, respectiv Go Plan SRL - companie care oferă servicii de consultanță pentru afaceri şi management, în vederea accesării fondurilor europene.

In primele trei luni ale proiectului "Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate" au fost organizate 11 sesiuni de training care, prin tematică, au urmărit să contribuie la susținerea dezvoltării abilităților de conducere ale managerilor de IMM-uri sau ale angajaților care doresc să se perfecționeze. Cursurile sunt dedicate inclusiv persoanelor care doresc să se lanseze în afaceri. Antreprenorii participanți au avut până acum ocazia să învețe de la experții companiei TMI Training & Consulting despre rolul emoţiilor în relațiile de business - în cadrul cursului cu tema „Inteligența Emoțională", precum și despre cum anume se poate construi o echipă responsabilă și performantă - în cadrul cursului "Managementul Resurselor Umane".

CIR este o inițiativă a Băncii Transilvania şi a fost fondat în anul 2006.

Comenteaza