Video Imagini superbe surprinse pe un șantier de pe A3. UMB, la ridicat grinzi pe Zimbor-Poarta Sălajului

Imagini superbe surprinse pe un șantier de pe A3. UMB, la ridicat grinzi pe Zimbor-Poarta Sălajului
| Foto: captura video

Constructorul UMB continuă să avanseze pe șantierele de autostradă care leagă Clujul de Sălaj. 

Lucrările sunt în toi pe lotul de 12 km, Zimbor-Poarta Sălajului pe care îl construiește UMB pe traseul Autostrăzii Transilvania. 

Pe Autostrada Transilvania firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu lucrează pe trei loturi cu o lungime totală de 42,3 de kilometri și finanțare asigurată prin PNRR. Este vorba despre 30 de kilometri între Nădășelu, Mihăești și de cei 12 kilometri dintre Zimbor și Porta Sălajului.

"Cei 12,24 km de la Zimbor la Poarta Sălajului pot fi deschiși circulației în 2024 dacă antreprenorul își menține ritmul de lucru și condițiile atmosferice vor permite desfășurarea lucrărilor conform calendarului", a declarat, în urmă cu o lună, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, la o vizită pe șantiere.

Filmarea din dronă de pe șantierul Zimbor - Poarta Sălajului, publicată pe Canalul YouTube „Cristian Marius Man”, surprinde imagini cu momentul transportului/montării de grinzi, dar și cu peisajul superb din zonă. Viaductul la care se lucrează are 18 deschideri, cu câte 8 grinzi fiecare, adică144 de bucăți:

Comenteaza