O firmă de IT din Cluj angajează 100 de persoane în acest an

O firmă de IT din Cluj angajează 100 de persoane în acest an
iQuest angajează 100 de specialişti în tehnologia informaţiei în acest an, majoritatea la Cluj-Napoca şi vrea să ajungă la 500 de salariaţi până la sfârşitul anului în cele trei centre din România.

Majoritatea vor fi angajaţi în sediul din Cluj-Napoca, dar şi pentru centrele din Braşov şi Sibiu. La sfârşitul campaniei de recrutare, compania va număra circa 500 de angajaţi în România.


Pentru acest an, reprezentantii iQuest estimează o creştere a numărului de angajaţi similară cu cea de anul trecut, când în echipă au intrat aproximativ 76 de persoane.

"Şi la Sibiu ne-am planificat o creştere substanţială a numărului de angajaţi. Am început în toamna anului trecut cu o echipă specializată în tehnologie .NET, dar deja am recrutat şi pentru alte tehnologii", a declarat Cornelius Brody(foto), directorul general al iQuest.

iQuest a înregistrat anul trecut afaceri de 16 mil. euro, în creştere cu peste 40% faţă de rezultatul raportat anul anterior. Circa 94% din business a fost realizat pe piaţa vest europeană, însă compania a înregistrat o creştere semnificativă şi pe piaţa locală, unde iQuest a adăugat în portofoliu 11 clienţi noi.

„În 2011 am înregistrat o creştere de peste 40% a cifrei de afaceri, creşterea fiind peste valoarea estimată la începutul anului trecut. În plus, ne-am menţinut o strategie axată pe calitate, fapt care se reflectă într-o rată de retenţie a clienţilor de peste 90%. În toată această perioadă ne-am adâncit know-how-ul despre afacerile clienţilor din domenii precum telecom, life science, servicii financiare sau mobile", a adăugat Brody, care estimează pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de 20%, la puţin peste 19 mililioane euro, însă aprecierea este una moderată, iar compania ar putea depăşi acest nivel al afacerilor.

Etichete
Comenteaza