The Office în locul Tricotaje Someşul. Începe şantierul. Vezi cum va arăta zona FOTO

The Office în locul Tricotaje Someşul. Începe şantierul. Vezi cum va arăta zona FOTO
Noii proprietari ai terenului fostei fabrici Tricotaje Someşul demarează organizarea de şantier pentru proiectul complexului de afaceri anunţat încă de anul trecut la Cluj. În urmă cu câteva zile, vegetaţia de pe amplasament a fost înlăturată, iar dezvoltatorii au obţinut în această lună şi autorizaţia de construire. Proiectul a primit şi nume: The Office.

Cei doi parteneri de proiect, fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi Ovidiu Şandor, pregătesc şantierul, au anunţat azi investitorii. Complexul de birouri care ia locul fostei fabrici va avea o suprafaţă închiriabilă totală de 54.000 metri pătraţi. Lucrările la prima etapă a complexului, cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 metri pătraţi, vor dura 14 luni

"Unul din principalele noastre avantaje în atragerea chiriaşilor e o caracteristică a clădirii gândită special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce priveşte suprafeţele închiriabile şi posibilităţile de extindere. Proiectul permite amplasarea a până la 1.000 de persoane pe nivel, într-un singur open space, în cazul în care o companie ar avea o asemenea nevoie", susţine Martin Slabbert, CEO-ul NEPI.
"Dorim să dezvoltăm un adevărat pol al afacerilor în jurul complexului nostru de birouri, după modelul City Business Centre din Timişoara. The Office va include o zonă de servicii şi de retail, în care îşi vor desfăşura activitatea diverşi operatori ce vor acoperi o arie foarte largă, de la farmacie sau banking până la activităţi sportive sau chiar o grădiniţă", completează Ovidiu Şandor. Dezvoltatorii au început discuţiile cu potenţiali chiriaşi.

NEPI şi Ovidiu Şandor au preluat fostul teren de 19.000 mp al Tricotaje Someşul (achiziţionat în 2007 de reprezentanţii Atrium Center) pentru dezvoltarea unui complex de birouri. Tranzacţia a fost anunţată vara trecută.

Comenteaza