Luaţi-ne şi aerul, vă dăm şi rinichii. Ne e dor de sufletul ce nu-l mai avem!

Luaţi-ne şi aerul, vă dăm şi rinichii. Ne e dor de sufletul ce nu-l mai avem!
Multă lume înjură Holzindustrie Schweighofer că a tuns România de păduri! Austriecii care "ne-au luat aurul verde", care "ne otrăvesc", care "ne sufocă, ne fură plămânii"! Pe bună dreptate. Ne fură! Ne JUMULESC, dar cu voie de la stăpânirea ROMÂNEASCĂ a acestei ţări! Să fie clar. Mizeriile noastre politice le-au aprobat; demnitarii noştri îi tolereaza, îi încurajează, ei, POLITICIENII, nu îi opresc!

Punând la lucru efectul stilistic obligatoriu, dacă tragem linii drepte între evenimente (au primit - au tăiat - au împuținat oxigenul) așa este! Dar cine e prost, omul de afaceri care profită (vom vedea cât de legal) de imbecili care se cer mereu cuceriți, cumpărați pe trei lei, validați în postură de servitori sau politicianul criminal care, cu bună știință, a luat din pământul asta copacii cu tot cu rădăcini, codrul în care se refugia (vorbim altă dată de această vitejie, oricum nu mai trebuie să ne ascundem, ne-au cucerit) și l-a livrat străinilor?

Unde s-a produs trădarea? La străinii care și-au văzut de interese (are și Austria păduri, dar nu e condusă de impotenți, retarzi și rapandule) sau la București? Unde e problemă? În Tirol și Karinthya sau în Bucovina, Apuseni, Vrancea, Vaslui, Neamț, Bacău, Covasna, Harghita, Mureș și Maramureș?

Citesc așa: "Ministerul Mediului a declanșat un control la Holzindustrie Schweighofer privind legalitatea achizitionăƒrii de căƒtre companie a materialului lemnos tăƒiat din păƒduri". Excelent! Foarte bine! Noi, jurnaliștii, eu personal, am spus în 2013 că se întâmplă o crimă! Alții o fac de 12 ani, din momentul unei HG pe câte o vom analiza în detaliu cu altă ocazie. Dar... a trebuit să iasă lumea în stradă că să se miște ceva? Sper că nu de fațadă!

Nu sunt adeptul pedepsei cu moartea, dar, Doamne-iartă-mă!, mă încearcă o furie teribilă și o amărăciune care mă copleșește văzând cum arată sute de dealuri care plâng, care arată că niște hârci imposibil de adus la viață!

Ne jumulesc toți, e drept! Dar să fie clar: nu ne șterpelesc ei, le facem cadou! E trădare de țara! Aș pune asta în Constituție: constituie trădare de țara și se pedepsește cu închisoare pe viață, fără posibilitate de eliberare, faptă persoanei care cu bună știință, sau în somn, sau din greșeală, sau din nebunie politică și foame de bani împuținează viitorul copiilor, distruge resurse, falimentează încrederea!

Asasinilor!

Etichete
Comenteaza