Gripa ține acasă peste 2.600 de elevi. La Cluj, 10 școli și 4 grădinițe sunt parțial închise

Gripa ține acasă peste 2.600 de elevi. La Cluj, 10 școli și 4 grădinițe sunt parțial închise

Numărul mare de cazuri de gripă continuă să închidă școlile și grădinițele din țară, astfel că, marți, 2.634 de elevi au fost nevoiți să stea acasă din cauza suspendării cursurilor.

La Cluj, 378 de elevi nu au mers la școală, marți, după ce în 10 școli cursurile au fost suspendate parțial. Este vorba despre Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu", Liceul Teoretic "Eugen Pora", Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", Liceul Unitarian "Janos Zsigmond", Școala Gimnazială "Ioan Bob", Școala Gimnazială "Ion Agârbiceanu", Școala Gimnazială "Ion Creangă" din Cluj-Napoca și Școala Gimnazială "Ioan Opriș" din Turda, Școala Gimnazială "Kos Karoly" din Izvoru Crișului și Școala Gimnazială Iclod, din Iclod.

De asemenea, grădinițele cu program prelungit "Așchiuță", "Lizuca", "Mămăruța" din Cluj-Napoca și "Sfânta Maria" din Turda au fost închise parțial.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, 2.634 de elevi sunt afectați (stau acasă) din cauza suspendării cursurilor din aceste unități de învățământ.

Comenteaza