Dej: Bărbat lovit pe trecerea pentru pietoni FOTO/VIDEO

Dej: Bărbat lovit pe trecerea pentru pietoni FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în această seară pe strada Crângului din Dej. Un bărbat, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de o maşină.

Şoferul unui autoturism care circula pe strada Crângului nu a reuşit să frâneze la timp şi a lovit un bărbat, care traversa regulamentar strada şi care se afla pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului, bărbatul s-a izbit de şosea şi s-a lovit puternic în zona capului şi a membrelor inferioare.

"Am ieşit afară şi am văzut un om întins, era pe mijlocul trecerii. Îi curgea sânge din cap. Piciorul se vedea că îi era rupt, săracul zbiera că îl doare", a povestit un martor.

Şoferul autoturismului spune că nu a observat pietonul care traversa strada. "Era o maşină şi din spatele ei a ieşit direct pe trecere. Nu l-am observat. Nu am avut viteză", a explicat acesta. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, dar acesta a indicat că nu consumase băuturi alcoolice.

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi a transportat victima la Spitalul Municipal din Dej. Dr. Ovidiu Vaida a explicat că bărbatul a suferit o fractură de gambă, dar şi un traumatism cranio-cerebral, drept pentru care va fi trimit la UPU Cluj Napoca pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

 

Etichete
Comenteaza