Au furat o maşină din Mănăştur şi au încercat să o vândă în Satu Mare VIDEO

Au furat o maşină din Mănăştur şi au încercat să o vândă în Satu Mare VIDEO
Şase bărbaţi bănuiţi că ar fi fost implicaţi în furtul unui autoturism de pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost identificaţi de poliţişti. Aceştia sunt cercetaţi pentru „furt calificat" şi „tăinuire."

"În noaptea de 13 spre 14 aprilie, doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din Mănăştur.  Ulterior, ar fi transportat autoturismul în Satu-Mare, unde ar fi intenţionat să îl înstrăineze", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Cluj.

Poliţiştii au dat de urma maşinii, în noapte de 7 spre 8 mai, în garajul unui sătmărean, unde au fost identificaţi şi cei doi tineri din Cluj. Aceştia ar fi fost ajutaţi de alţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 13 mai, poliţiştii au depistat asupra unuia dintre cei patru bărbaţi cercetaţi pentru „tăinuire" şi dispozitivele electronice utilizate în vederea sustragerii de autovehicule.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi Bihor, precum şi cu cel al poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Bucureşti.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 180.000 de lei, fiind recuperat de către poliţişti.

loading...
Comenteaza