Boagiu: Dacă ne-am uita mai des la Dumnezeu, ne-ar fi mai bine

Boagiu: Dacă ne-am uita mai des la Dumnezeu, ne-ar fi mai bine
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a fost deranjată de ironiile la adresa ei din partea parlamentarilor opoziţiei, în cadrul dezbaterilor din Comisii pe marginea bugetului pe 2012. Democrat-liberala le-a sugerat "să se uite mai des la Dumnezeu".

">

Potrivit realitatea.net, ministrul Transporturilor le-a sugerat  parlamentarilor din opoziție să se uite mai des la Dumnezeu.

"Dacă ne-am uita mai des la Dumnezeu ne-ar fi mai bine", a declarat ministrul, la ieşirea de la dezbaterile pe marginea bugetului de stat pentru 2012, informează Realitatea TV. Discuţiile din timpul şedinţei au fost presărate cu ironii din partea aleşilor opoziţiei.

"Precum vedeţi, suntem ok toţi. Toţi suntem determinaţi să mergem mai departe cu proiectele noastre şi să nu băgăm în seamă destul de multe înţepături pe care, personal, nu le înţeleg. Cred că, dacă ne-am uita mai des la Dumnezeu, ne-ar fi mai bine", a spus Boagiu.

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza