Cadavrul unui bărbat, găsit la barajul hidrocentralei din Grigorescu

Cadavrul unui bărbat, găsit la barajul hidrocentralei din Grigorescu
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 45 de ani a fost descoperit în această dimineaţă la barajul hidrocentralei din cartierul Grigorescu.

Trupul lui a fost găsit în grilajul canalului de aducţiune de nişte muncitori care executau lucrări de întreţinere în zonă. 

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj şi o autospecială SMURD. După ce trupul bărbatului a fost scos din apă s-au demarat manevrele de resuscitare, însă fără succes. 

"Colegii de la ISU au ajuns la locul evenimentului, au scos trupul bărbastului şi au observat că acesta nu prezintă semne de rigditate morbidă, aşa că au început manevrele de resuscitare. Au chemat şi SMURD-ul, care a continuat această procedură, dar nu s-a putut efectua resuscitarea cu succes, persoana fiind declarată decedată", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

UPDATE: Persoana decedată are vârsta de 45 de ani. Concubina sa, aflată la faţa locului, a povestit poliţiştilor, conform mărturiei unor martori oculari, că bărbatul a băut toată noaptea cu nişte romi în zona străzii Fântânele. Ea crede că aceştia l-au aruncat în Someş. 

În prezent investigaţiile continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care trupul bărbatului a ajuns în apă. 

Comenteaza