Doi pacienți depistați cu Covid-19 la Institutul Inimii au murit. Spitalul preia doar urgențele

Doi pacienți depistați cu Covid-19 la Institutul Inimii au murit. Spitalul preia doar urgențele

Institutul Inimii Niculae Stăncioiu (IINS) din Cluj a sistat toate internările și preia doar urgențe după ce cinci pacienți și un cadru medical au fost infectați cu coronavirus, iar doi dintre bolnavi au murit.

”Am oprit tot ce înseamnă internări, internările programate. Facem urgența pe chirurgia cardio-vasculară, dealtfel suntem și singurul asemenea centru pe regiune, avem păstrată linia de gardă pe urgență care asigură măsuri pentru pacienții care vin direct aici.

La nivel de Cluj s-a decis, și avem sprijinul tuturor, ca Serviciul de Ambulanță Județean să trimită pacienții direct la Clinica Medicală I, cea care preia acum urgențele pe cardiologie venite pe această cale. Sunt în curs anchetele epidemiologice în urma cazurilor depistate. Nu știm când vom redeschide clinica pentru pacienții cronici”, a declarat managerul IINS, Florin Crișan, pentru transilvaniareporter.ro.

Potrivit ultimelor date comunicate de autorități în spitalele destinate coronavirusului din Cluj-Napoca mai sunt internați 58 de pacienți, dintre care 44 din județul Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza