Smiley va concerta în Polivalenta clujeană

Smiley va concerta în Polivalenta clujeană

De ziua lui, Smiley a anunțat turneul național #Confesiune, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzică și care l-au inspirat. După succesul de la Arenele Române din capitală, Smiley susține concertul pe mai multe scene din țară. 

“Sunteti pregătiți? Venim. În gașcă mare. Va dăm întâlnire în orașul vostru, va așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm, să sărbătorim cei 10 ani de Hahaha Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley.

Momentele artistice sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist. Turneul include 10 orașe, poartă numele ultimului album, iar biletele pot fi găsite pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. În 2001, CRBL avea să-i propună să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent.

Deși propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba la casa de discuri Roton. Ca membru al formației, a fost nevoit să învețe să danseze. Datorită atitudinii sale joviale, Andrei a primit porecla de Smiley, pe care o folosește în prezent ca nume de scenă.

De-a lungul timpului, Smiley a ajuns în atenția publicului, atât ca solist al trupei Simplu, dar și ca artist solo. Albumul său de debut („În lipsa mea”) a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția ''Best album'' la Romanian Music Awards.

În 2008, Smiley și Simplu au câștigat premiul „Best Show” pentru „Istoria dansului”. În același an, Smiley și-a lansat primul album solo, "În lipsa mea", premiat cu un disc de aur și cu distincția „Best Album” la Romanian Music Awards.

Primul single, „În lipsa mea”, a fost declarat „Best Song” și i-a adus acestuia premiul de „Best Solo Artist”. În 2010 a lansat cel de-al doilea album din carieră, "Plec pe Marte", pentru care a primit distincția „Best Pop Dance Album”.

În 2011, la Romanian Music Awards, Smiley a fost desemnat „Best Male” și „Best Pop” artist. În 2012, artistul a lansat discul single „Dead Man Walking”, care l-a transformat pe acesta în cel mai difuzat cântăreț la radio și televiziune. De asemenea, a lansat „Cai verzi pe pereți”, împreună cu Alex Velea și Don Baxter.

Videoclipul piesei „Dead Man Walking” a fost o premieră mondială, Smiley devenind primul artist care folosește într-un clip elemente de realitate augmentată. În iunie 2012, Smiley a câștigat premiile pentru „Best Producer” și „Best Website”, la gala Romanian Music Awards de la Craiova. În 2013 a luat premiul ”MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”.

În 2016, proiectele susținute de Smiley au fost Cabron, Sore, Radio Killer, Don Baxter, Feli, SHOT, Silviu Pașca, Paul Damixie și Jazzy Jo. A mai produs melodii pentru alți artiști români: Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel, pentru cântăreața de origine italiană In-Grid și pentru rapperul american Sway.

Smiley este coprezentator al emisiunii de televiziune Românii au talent, alături de Pavel Bartoș. Este, de asemenea, unul din cei patru jurați din cadrul emisiunii de talente Vocea României.

Programul turneului

  • 29 octombrie – Galați – Sala Sporturilor Dunarea
  • 30 octombrie – Iași – Sală Sporturilor
  • 31 octombrie - Bacău – Teatrul de vară Radu Beligan
  • 5 noiembrie – Brașov – Sala Sporturilor
  • 7 noiembrie – Cluj-Napoca – Sala Polivalentă
  • 12 noiembrie – Pitești – Casă de Cultură a Sindicatelor
  • 13 noiembrie – Craiova – Sala Polivalență
  • 14 noiembrie – Târgu-Jiu – Sala Sporturilor
  • 15 noiembrie – Timișoara – Sala Sporturilor Olimpia
  • 18 noiembrie – Constanța – Casă de Cultură a Sindicatelor
Comenteaza