Un candidat pentru Primăria Brașov a fost arestat preventiv în ziua alegerilor. Ce s-a întâmplat

Un candidat pentru Primăria Brașov a fost arestat preventiv în ziua alegerilor. Ce s-a întâmplat

Un candidat independent pentru funcţia de primar al municipiului Braşov a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de ultraj.

Candidatul ar fi trimis un e-mail preşedintei Biroului Electoral Judeţean Braşov în care a ameninţat-o că o omoară şi o violează, conform News.ro.

Un bărbat care candidează ca independent pentru funcţia de primar al municipiului Braşov a fost reţinut, iar duminică a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

”S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de ultraj prin ameninţare, prevăzută de art. 257 alin. (1) C.Pen. raportat la art. 206 alin. (1) C.pen., situaţia de fapt fiind următoarea: În data de 07.06.2024, la ora 18.32, inculpatul, candidat la alegerile locale de la nivelul municipiului Braşov, fiind nemulţumit de răspunsul primit de la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 8 Braşov cu privire la o petiţie formulată de acesta, a adresat preşedintelui instituţiei ameninţări cu săvârşirea unor acte grave de violenţă, mesajul fiind trimis la adresa de e-mail a instituţiei”, informează, printr-un comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

 


Nicolae Florin Dogar ar fi trimis preşedintei Biroului Electoral Braşov un e-mail în care o ameninţa că a violează şi o omoară. La momentul la care a fost ridicat, el s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, notează jurnaliştii locali.

Comenteaza