A apărut testamentul lui Progojin! Cine pune mâna pe banii fondatorului Wagner

A apărut testamentul lui Progojin! Cine pune mâna pe banii fondatorului Wagner
| Foto: telegraph.co.uk

Fostul lider al mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a murit în luna august, după ce s-a prăbușit cu avionul Embraer Legacy 600 la nord de Moscova.

Așadar, au apărut informații despre testamentul lui Prigojin, care conţine mai multe clauze. Pavel, fiul său, moștenește totul, dar este forţat să accepte un „acord de promisiune privind darea de acţiuni”. Dar nu se precizează nici la cine vor trebui să meargă, nici câţi sunt de fapt. Prin urmare, nu se ştie cine este beneficiarul.

Cert este că tânărul de 25 de ani va fi obligat, odată cu moştenirea, să „asigure o existenţă demnă” văduvei Prigojin, fiicelor sale, Polina şi Veronika, şi mamei acesteia, Violetta, care va avea şi ea dreptul la 10 % din moştenire, ca pensionară.

Pavel ar trebui să primească şi o casă în Sankt Petersburg pentru o „valoare cadastrală totală de 32.534.059 de ruble (circa 313.000 euro)”, pe lângă acţiunile tatălui său.

Există o condiţie finală impusă de tatăl decedat: dacă Pavel ar muri, ar refuza moştenirea sau ar în alte împrejurări, moştenirile vor fi împărţite în mod egal între văduva fostului bucătar al lui Putin, Liubov Kriazeva, fiicele adulte şi nepotul - născut în 2021.

Comenteaza