Specialiştii în arii protejate se vor instrui pe o platformă virtuală

Specialiştii în arii protejate se vor instrui pe o platformă virtuală
Platforma pentru cursurile online va fi redeschisă luna viitoare, pe 1 februarie 2016, pentru pregătirea viitorilor specialiști în arii protejate din România.

Pe durata a şase săptămâni de studiu intens în cadrul platformei virtuale, participanții vor fi supuși unei evaluări. În funcție de rezultatele obținute, primii 15 vor participa la sesiunile față în față, pentru a deveni specialiști certificați în arii protejate din România. Toate experiențele din 2015 vor fi puse laolaltă, materialele îmbunătățite, în scopul de a crea o modalitate de învățare mai dinamică.
 
"Este o adevărată provocare pentru toți trainerii care încearcă în tot acest timp să găsească soluții, să schimbe experiențe – în special după sesiunea de training – pentru a încerca să îmbunătățească conținutul cursurilor și să ofere o experiență mai bună de învățare în cadrul platformei online”, a declarat Georgiana Andrei, managerul proiectului.
 
Platforma este dezvoltată în cadrul proiectului „Creșterea oportunităților de educație în domeniul dezvoltării durabile pentru managerii de arii protejate din România“, implementat de Propark Fundația pentru Arii Protejate, cu ajutorul Federației Eeuroparc și finanțat de German Federal Foundation Environment.

Comenteaza