Cea mai faină dietă de toamnă. Dai jos rapid câteva kilograme bune

Cea mai faină dietă de toamnă. Dai jos rapid câteva kilograme bune

Pe lângă că e gustos, acest ingredient al dietei, este plin de vitamine şi minerale care te țin în formă şi te protejează de boli.

Această licoare-minune a toamnei are un efect depurativ şi diuretic puternic, astfel că acul cântarului va coborî vazând cu ochii în doar câteva zile după ce vei începe dieta cu must. Mai mult, mustul, cunoscut drept cel mai bun medicament al toamnei - bogat în vitamine, minerale, polifenoli, vitamina C - păstrază celulele tinere, protejează neuronii și îți ține inima sănătoasă.

Pentru a scăpa de câteva kilograme nedorite, încearcă să ții cura cu must 7-10 zile. Astfel, începe-ți ziua cu un pahar de must, băut cu o jumătate de oră înainte de a lua micul dejun, care trebuie să fie format din fulgi de grâu sau de ovăz și nu uita să mai bei un pahar și seara, la cină.

Bineînțeles, ai grijă ce incluzi în meniul zilnic, să fie alimente cât mai light, neprocesate și cât mai multe verdețuri. Și nu uita de mișcare. Fă zilnic măcar o plimbare de 10-15 minute în pas alert.

 

Comenteaza