Cum a reușit Irina Loghin să slăbească în 7 zile. Dietă minune: ”Fix din oră în oră le luam și nu îmi era foame”

Cum a reușit Irina Loghin să slăbească în 7 zile. Dietă minune: ”Fix din oră în oră le luam și nu îmi era foame”

Irina Loghin arată foarte tânără chiar dacă are vârsta de 83 de ani. Interpreta face sport, se hrănește sănătos și se îngrijește.

Deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească.

Irina Loghin a mărturisit în urmă cu ceva timp că s-a subțiat vizibil într-o săptămână cu ajutorul unei cure de detoxifiere. E vorba, însă, de câteva kilograme.

Artista a povestit la o emisiune TV că a fost la o clinică în Brașov, unde a urmat o cură de detoxifiere, timp de o săptămână. În acest timp, a reușit să dea jos patru kilograme și nu a simțit senzația de foame.

”Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. 

Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo. 

Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea.

A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. 

Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a explicat Irina Loghin, potrivit antena3.ro.

loading...
Comenteaza