Dieta cu piersici şi caise, trei beneficii: Te ajută să slăbești, detoxifică organismul și luptă cu inflamațiile

Dieta cu piersici şi caise, trei beneficii: Te ajută să slăbești, detoxifică organismul și luptă cu inflamațiile

Pe lângă faptul că potoleşte setea pentru mai mult timp, piersicile şi caisele ajută la eliminarea acidului uric din organism, fiind recomandate persoanelor care suferă de gută, de boli inflamatorii.

Iată în ce constă dieta de o săptămână cu piersici și caise:

Primele doua zile

La micul dejun: doua piersici si doua pahare cu apa;

La pranz: salata din jumatate de peste afumat, un avocado, o piersica, o lingura mix de seminte. Avocado si piersica se taie cuburi cat mai mici, pentru a se amesteca mai bine ingredientele si a conferi un gust delicios.\

Gustare: doua piersici;

Cina: supa/ciorba de legume, cu precizarea ca nu trebuie sa contina ulei, unt sau alta forma de grasime vegetala sau animala. Doar legume fierte sau linte, naut si sare. Puteti prepara rapid o supa-crema de linte, astfel: o mana de linte hidratata, o ceapa, un morcov, o mana de patrunjel proaspat, o jumatate de telina, o lingura-doua de naut hidratat. Legumele nu se taie. Se fierb ingredientele, se scot legumele si se lasa doar lintea, nautul si patrunjelul. Se pune supa la blender si se adauga zeama de lamaie dupa gust. Puteti face si un bors de legume, o supa de rosii, dar atentie: nu se caleste ceapa, nu se adauga niciun strop de ulei in supa sau ciorba, nici macar cateva picaturi, caci altfel ati compromis dieta. De unt sau grasimi animale nici nu mai vorbim.

Urmatoarele trei zile

In aceste zile se consuma doar piersici proaspete si se bea doar apa plata. Puteti consuma ce cantitate doriti de piersici, important este sa nu adaugati niciun alt aliment. Este o perioada cand veti pierde in kilograme, veti scoate apa din tesuturi (se elimina apa din zonele cu edeme) si totodata perioada coincide cu cea de intensa detoxifiere.

Ultimele doua zile

La micul dejun consumati un smoothie din doua piersici, doi morcovi, o lingura de caju, o lingura de migdale si un mar verde, acru. Adaugati apa dupa gust.

La masa de pranz puteti consuma supa sau ciorba fara ULEI. Preparatul trebuie sa fie vegan.

Gustare: doua piersici;

Seara veti manca tot supa sau ciorba vegana, fara ulei, pastrandu-se regulile de la masa de pranz.

Comenteaza