Dieta oamenilor ocupați: Slăbești după sărbători fără să faci nimic

Dieta oamenilor ocupați: Slăbești după sărbători fără să faci nimic

Această dietă este o variantă de luat în calcul de persoanele care sunt atât de ocupate încât nu mai au unde să înghesuie și câteva ore de sală, dar nici timp și energie pentru regimuri de slăbire complicate.

A trecut Crăciunul și Revelionul, dar nu fără să lase urme... Te-ai trezit cu câteva kilograme în plus și vrei să scapi cât mai repede de ele, dar chiar nu ai timp să te mai ocupi și de asta... Nicio problemă! Iată câteva trucuri care te vor ajuta să îți revi, dacă le faci puțin loc în stilul tău de viață.

Încearcă să te hidratezi mai bine, să faci mișcare – chiar și banalul mers pe jos - de câte ori ai ocazia, să folosești o farfurie mai mică la masă și să mănânci mai fructe și legume! Aceste mici schimbări plus un pahar de apă în care pui 2 linguri de miere și o lingură de scorțișoară, băut în fiecare dimineață și seara te vor ajuta să ajungi fără efort la greutatea dorită.

Vrei să vezi rezultate cât mai repede? Ce ar trebui să faci

Bea apă cât mai des. De mare ajutor îți va fi un pahar cu apă chiar înainte de mesele principale - stomacul tau nu va mai fi gol, deci vei mânca mai puțin. În plus, și digestia ta va fi îmbunătățită.

Mestecă bine, nu te grăbi. Și, foarte important, renunță la farfuriile mari cât un platou! Cu cât sunt farfuriile mai mari, cu atât crește tentația de a le umple...și nu vrei asta tocmai acum.

Alege alimente care susțin arderile și asezonează-le cu unele care taie pofta de mâncare. Mănâncă ouă, somon și nu uita de salate. Le poți stropi din belșug cu suc de lămâie cu puțin ulei de măsline. Nu ocoli ardeii iuți. Capsaicina pe care aceștia o conțin accelerează metabolismul, arde grăsimile și îți conferă mai multă energie. Pentru gustare nu uita să ai la îndemână o punguță cu nuci.

Nu te stresa prea mult când vine vorba de mâncare. Dacă ai poftă de ceva poți manca, dar ai grijă la cantități. Nu mânca două-trei prăjituri odată sau chiar toată punga aia mare de chipsuri. Fă-ți pofta, dar cu masură!

Încearcă să dormi cel puțin 7 ore pe noapte. Medicii spun că un somn sănătos îți reglează și nivelul hormonal. În plus, arzi calorii și când dormi!

Nu fugi de mișcare și sport. Alege să mergi pe jos cât mai des și mai lasă lifturile să se odihnească și ia-o pe scări. În weekend cheamă-ți prietenii la o partidă de tenis sau la bazin.

loading...
Comenteaza