Gătește-le celor dragi ceva delicios în weekend. Un fel de șnițel, dar cu un gust mai bogat
- Scris de Ziua de Cluj
- 05 Mar 2021, 22:40
- Life
- Ascultă știrea

Dacă ai rămas în pană de idei, îți venim în ajutor cu o rețetă gustoasă și destul de ușor de preparat.
Rețetă de Cordon bleu
Ingrediente (4 porții)
500 g muşchiuleţ de porc
300 g caşcaval
200 g şuncă
2 ouă
1 linguriță gris
pesmet
roșii cherry
pătrunjel
salată verde
sare
Preparare:
Se taie muşchiuleţul în felii de 2 cm grosime. Se bate carnea şi se presară cu sare. Caşcavalul se feliază, iar şunca se face cubuleţe.
Se pun pe o felie de muschiuleţ, 2 felii de caşcaval, între ele se aşază şunca, iar apoi se împătureşte felia de carne. Se presează bine pe ambele părţi. Se repetă operaţia, până când se termină feliile de muşchiuleţ.
Se bat ouăle împreună cu grisul, pesmetul şi sarea. Se trec şniţelele prin ou, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins aproximativ 10-15 minute pe fiecare parte.
Se aşază pe platou şi se ornează cu roşii, pătrunjel şi frunze de salată. Poftă bună!
Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei