Autostrada A10 Sebeș-Turda: Lecție de viață, după ce a rămas cu mașina în drum

Autostrada A10 Sebeș-Turda: Lecție de viață, după ce a rămas cu mașina în drum

Un șofer, care călătorea împreună cu soția și copilul, a rămas cu mașina defectă pe Autostrada A10 Sebeș Turda. Acesta a postat pe pagina de Facebook Info Trafic Jud. Alba un mesaj. Ce a urmat după aceea.

O familie cu un copil mic a avut ghinion marţi seara. Li s-a defectat mașina tocmai, pe Autostrada Sebeș-Turda, în apropiere de Alba Iulia. Şoferul a reușit să opreacă mașina în siguranță pe banda de urgență și a semnalizat-o corect şi apoi a postat un mesaj pe pagina Info Trafic Jud. Alba unde a cerut ajutorul.

Nu a trecut mult şi doi albaiulieni au sărit în ajutorul lor, până la sosirea firmei de tractări. Şoferul, profund recunoscător, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj de mulțumire, cosiderând întamplarea sa o lecție de viață pe care spune că nu o va uita.

Şoferul promite, ca la rândul său, să ofere mai departe bunătatea de care a avut parte din partea unor străini. ”Vă mulțumesc tuturor. Am reușit să plecăm. În special mulțumesc băiatului cu BMW. A încercat să îmi dea curent, dar cred că era și altceva.

A contat pentru noi că a stat copilul și soția la caldură până a venit tractarea. Drumul lui până la noi, deranjul, ajutorul fizic în ploaie. Pentru mine și familia mea a însemnat ceva special. Gestul lor pentru mine a fost o lecție de viață și vreau să cred că m-a făcut mai bun.

La rândul meu o să ajut, răsplata mea o să fie bucuria de a provoca acea emoție care m-a cuprins pe mine când am fost ajutat. Agitat, plouat, îngrijorat, nervos, nepriceput la mașini, fără experiență în situații de genul, nici nu îmi mai aduc aminte dacă i-am strâns mâna la plecare, dar vreau să îi mulțumesc din nou, din tot sufletul!”, a scris bărbatul pe Facebook, transmite ziarulunirea.ro

Comenteaza