Europarlamentar PSD la Cluj: PDL manifestă o "tăcere complice" faţă de campania antiromânească din Europa

Europarlamentar PSD la Cluj: PDL manifestă o
Eurodeputatul PSD Corina Creţu acuză PDL că manifestă o "tăcere complice" faţă de campania antiromânească derulată în Germania, Olanda sau Marea Britanie, spunând că singura preocupare a democrat-liberalilor este să se ocupe de imaginea lui Traian Băsescu, nu să apere drepturile cetăţenilor români.

 

Corina Creţu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că atacurile îndreptate împotriva cetăţenilor români care muncesc cinstit în ţările europene au fost "nedrepte", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Avem multe obiective comune cu liberalii, ne ciocnim de campania antiromânească din Germania, Olanda sau Marea Britanie, un atac nedrept la adresa românilor care muncesc cinstit în ţările europene. Cei din PDL au manifestat o tăcere complice în această perioadă, faptul că nu ripostează în faţa acestor atacuri împotriva cetăţenilor României este de blamat. Singura preocupare a europarlamentarilor PDL este să se ocupe de imaginea preşedintelui Băsescu, nu de a apăra drepturile cetăţenilor români", a spus Creţu.

Potrivit acesteia, anul 2014 este unul dificil, cu două rânduri de alegeri, alegerile europarlamentare fiind "primul test electoral după venirea PSD la guvernare".

"Cred că va fi foarte important pentru noi să obţinem un scor cât mai bun. Ţinta este 35 la sută, dar sperăm să obţinem mai mult la nivel de ţară", a afirmat Corina Creţu.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că europarlamentarul Corina Creţu va fi susţinut de PSD Cluj pentru obţinerea unui nou mandat.

"Poate va fi în primele trei locuri pe lista de candidaţi a PSD", a afirmat Lăpuşan.

Etichete
Comenteaza