Europarlamentarul Corina Creţu: România va fi foarte câştigată când Băsescu va ieşi din viaţa politică

Europarlamentarul Corina Creţu: România va fi foarte câştigată când Băsescu va ieşi din viaţa politică
Europarlamentarul Corina Creţu consideră că preşedintele Traian Băsescu vrea să discrediteze Guvernul şi încearcă să acopere rezultatele pozitive pe care Executivul le-ar fi realizat.

"Traian Basescu este cel care a incalcat pactul de coabitare. Basescu a venit cu jigniri si atacuri mincinoase in tot timpul in care premierul Victor Ponta si-a vazut de guvernare, fara sa coboare la nivelul lui Basescu. Lui Basescu nu ii convine faptul ca exista rezultate pozitive. Face scandal in incercarea de a acoperi tot ce e bun. Prin iesirea de ieri, Traian Basescu a aratat inca o data ca este in campanie electorala. Presedintele vrea sa blocheze Romania, sa discrediteze Guvernul, sa deturneze tara de pe parcursul sau bun", a precizat europarlamentarul Corina Creţu, totodată vicepreşedinte PSD, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj.

"Romania va fi foarte castigata cand Traian Basescu va iesi total din viata politica. Au mai ramas doar 63 de saptamani pana cand va Basescu va pleca. Pana atunci, Traian Basescu ramane, strict formal, presedinte. Pare putin, dar 60 de saptamani e totusi, mult", a mai specificat europarlamentarul.

Etichete
Comenteaza