PROMO CIA, KGB, SRI şi SIE la “Jocuri de Putere” în această seară!

PROMO CIA, KGB, SRI şi SIE la “Jocuri de Putere” în această seară!
Prezenta la Bucuresti a sefilor celor mai puternice servicii de informatii de pe glob, care atunci cand nu schimba guverne, schimba presedinti, ne poate da senzatia ca Romania chiar poate juca un rol important pe harta lumii.

In aceasta seara, de la ora 22.15, directorii Serviciului Roman de Informatii (SRI) si al Serviciului de Informatii Externe din vremea lui Emil Constantinescu(SIE) presedintele care a orientat Romania definitiv spre Vest, vin la "Jocurile de Putere" ale lui Rares Bogdan.
Acestia vor analiza alaturi de Mircea Geoana, ambasador al Romaniei la Washington timp de 8 ani si fost ministru de Externe, ales astazi presedinte al Comisiei parlamentare de lobby pentru integrarea Romaniei in Schengen Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe si consultantul politic Cozmin Gusa.

Aflati de la invitatii lui Rares Bogdan ce inseamna prezenta la Bucuresti, in mai putin de 15 ani, a doi sefi ai CIA, daca vizita noului sef al Agentiei Centrale de Informatii, John Brennan la cateva ore dupa cea a sefului intelligence-ului rusesc, Nikolai Patrusev, este o pura coincidenta, si cum ar trebui sa traduca romanii expresia "agenda pragmatica", pronuntata de capul displomatiei romanesti dupa intalnirea cu cel care a condus FSB imediat dupa Vladimir Putin.

Dar si ce rol joaca Romania in arhitectura geografiei politice a Balcanilor, Orientului Apropiat si Mijlociu si a Caucazului, daca vizitele lui Patrusev si Brennan au legatura cu prezenta la Bucuresti, recent, a secretarului general al NATO, Anders Fogh Rassmusen si a presedintelui Stratfor, George Friedman.

Nu ratati "Jocuri de Putere", in aceasta seara de la 22.15, cu Costin Georgescu, Catalin Harnagea, Mircea Geoana, Cozmin Gusa si Adrian Cioroianu in dialog cu Rares Bogdan.

Comenteaza