PRU plusează de la Cluj la capitolul promisiuni. 2.000 de lei salariu minim şi medicamente gratuite pentru pensionari

 PRU plusează de la Cluj la capitolul promisiuni. 2.000 de lei salariu minim şi medicamente gratuite pentru pensionari
Partidul România Unită (PRU) şi-a lansat joi la Cluj candidaţii pentru parlament în prezenţa preşedintelui naţional al partidului, Cornel Diaconu.

Preşedintele PRU Cluj, senatorul Alexandru Cordoş, care este şi candidatul partidului pe locul 1 pe lista pentru Senatul României, a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă va promova, dacă va ajunge în parlament, mai multe măsuri în interesul românilor.

„Vă dau câteva exemple. Susţinerea antreprenoriatului românesc, şi în primul rând cel al tinerilor, pentru că altfel vom asista la un export masiv de tineri. Susţinem creşterea salariului minim la 2000 de lei, faţă de 1250 cât este acum. Susţinem stoparea vânzării terenurilor agricole atât către cetăţeni străini, cât şi către multinaţionale, prin acest lucru vom stopa şi distrugerea organizată a pădurilor. Vom interzice exportul de lemn, decât acel lemn prelucrat, nu în sensul de astăzi, în care este curăţat şi exportat, ci în sens de produse finite. Vom susţine asigurarea gratuită a tuturor medicamentelor care sunt prescrise pentru pensionari, cred că este un lucru corect, cred că este un lucru pe care România poate să-l susţină pentru a avea într-adevăr oameni la pensie pe care să-i respectăm şi care să aibă o viaţă activă după pensie", a afirmat senatorul Alexandru Cordoş.

Reprezentanţii PRU au spus că sunt susţinătorii independenţei energetice a României şi au vorbit despre necesitatea realizării unei mari investiţii în zona judeţului Cluj.

„România are nevoie pentru sistemul energetic încă de o centrală care să regleze aceste lucruri. Ea se numeşte Tarniţa-Lăpuşteşti, se vorbeşte de peste 25 de ani de acest lucru, s-au făcut nişte paşi, noi vrem să-i asigurăm importanţa cuvenită, ea va genera în zona Munţilor Apuseni prosperitate pe lângă funcţia importantă de a regla sistemul românesc dar şi de a onora inclusiv cererile care sunt din partea tărilor vecine", a susţinut liderul PRU Cluj, Alexandru Cordoş.

La rândul său, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a spus că partidul are liste complete în toate cele 43 de circumscripţii electorale şi organizaţii în toate localităţile ţării şi că formaţiunea va trece „cu lejeritate pragul electoral".

 

Comenteaza