Surpriza alegerilor locale: Aurelia Cristea, prima în competiția pentru Primăria Cluj-Napoca! (P)

Surpriza alegerilor locale: Aurelia Cristea, prima în competiția pentru Primăria Cluj-Napoca! (P)

Candidata PSD pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, este candidata care deschide buletinul de vot pentru alegerile locale de anul acesta.

La rândul său, echipa de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca se regăsește prima pe buletinul de vot în competiția pentru deliberativul local. 

Tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii de pe buletinele de vot a avut loc în prezența reprezentanților tuturor partidelor și a candidaților înscriși în competiția electorală locală.

”Faptul că suntem primii pe buletinele de vot este un avantaj. În ziua alegerilor, le va fi mult mai ușor clujenilor să ne găsească pentru a ne acorda votul lor. Însă până atunci ne vedem cu ei zilnic pe străzile Clujului, ne spun care sunt problemele lor, iar noi le prezentăm soluțiile noastre. Avem un proiect ambițios pentru Cluj-Napoca, dar realist, iar clujenii au înțeles că adevărata alternativă suntem noi”, a declarat Aurelia Cristea, candidata PSD. 

Pe de altă parte, se pare că soarta politică îi zâmbește candidatei social-democrate nu doar în privința ordinii de pe buletinul de vot. Sondajele de opinie care circulă în Cluj-Napoca de la momentul startului campaniei electorale indică faptul că Aurelia Cristea se află în topul preferințelor clujenilor, cu un trend ascendent. 

Competiția pentru primărie devine tot mai dinamică pe zi ce trece. Victoria Aureliei Cristea ar marca un moment de referință pentru Cluj-Napoca, municipiu care va avea astfel prima femeie primar din istoria sa. 

Publicat de NEWS PORTAL SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240002
Comenteaza