Tinerii care au distribuit fluturașe "fake" ale Alianței USR-PLUS, excluşi din TNL

Tinerii care au distribuit fluturașe "fake" ale Alianței USR-PLUS, excluşi din TNL

Organizaţia Tineretului Național Liberal (TNL) a decis excluderea celor doi membri surprinși în timp ce distribuiau fluturașe false, cu mesaje pro-avort, ale Alianței USR-PLUS.

TNL a informat că "dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS". Membrii responsabili de distribuirea fluturașelor au fost excluși din TNL.

"Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS. Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL. Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal. 

Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal.", se arată într-o postare a TNL.

Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj, a cerut vineri dimineață, într-o conferință de presă, explicaţii liderilor locali ai PNL pe tema tinerilor care au distribuit fluturași falși ai Alianței USR-PLUS.

"Cei doi domni cu siguranță fac parte dintr-o grupare care a gândit această acține. Pliantele au fost tipărite într-o tipografie din Cluj. Noi așteptăm o acțiune a Parchetului care să lămurească cine a finanțat, în ce loc au fost tipărite și care sunt persoanele care au comis aceste fapte", a declarat deputatul USR.

Comenteaza