Preţul halucinant care se cere pentru o cocioabă lipită de un bloc din Cluj

Preţul halucinant care se cere pentru o cocioabă lipită de un bloc din Cluj

O anexă lipită de un bloc de locuințe se vinde cu un preț enorm, chiar și pentru Cluj. Proprietarul vrea să obțină suma de 50.000 de euro. Anunțul este unul foarte elaborat, iar apartamentul situat la casă, așa cum este descris, ar fi „cochet”

„Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare: 1 dormitor, 1 bucătărie, 1 baie, 1 hol și 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.

Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul publicat pe un site de vânzări imobiliare.

Etichete
Comenteaza