Video Radu Moisin: „Tandemul Boc-Tișe este cel mai bun parteneriat pentru Cluj”

Radu Moisin: „Tandemul Boc-Tișe este cel mai bun parteneriat pentru Cluj”
| Foto: Facebook / Alin Tișe

Deputatul liberal clujean a fost foarte activ în ultima perioadă și a participat, în stradă, la campania de strângere de semnături a PNL Cluj pentru alegerile din 9 iunie.

Parlamentarul Radu Moisin a spus, la ZIUA LIVE, ce a discutat cu cetățenii din Cluj-Napoca și ce probleme i-au semnalat aceștia.

Prezența mea în această campanie de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la europarlamentare și la alegerile locale a fost, în principal, pentru a avea oportunitatea de a discuta în mod direct cu oamenii. Aceștia devin mai deschiși să-și spună problemele.

Noi am strâns semnăturile prin colegii din organizațiile locale și județene în mare parte. În stradă am ținut să fim prezenți pentru a strânge semnături, dar și pentru a fi cât se poate de vizibili și a afla multe din problemele oamenilor.

Sentimentul general este unul bun în ceea ce privește dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca și a județului Cluj. Sunt chestiuni administrative care apar tot timpul. Cu cât suntem prezenți în teren cu atât le aflăm mai repede. Unele probleme își găsesc rezolvarea pe loc, altele trebuie transmise mai departe”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Deputatul liberal a fost întrebat ce înseamnă pentru PNL candidatura în tandem a lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca și a lui Alin Tișe la șefia Consiliului Județean Cluj.

Ambele candidaturi au fost anunțate, în mod oficial, în aceeași zi, săptămâna trecută. Acesta a fost anunțul oficial pentru a fi lucrurile 100% sigure pentru toți clujenii. Noi, în schimb, campania de strângere de semnături am început-o cu câteva săptămâni înainte scriind pe tabele numele candidaților. Aceasta a fost alegere de a avea o comunicare publică, într-un cadru bine gândit și adecvat momentului, astfel încât știrea să fie oficială. Dar noi ne-am pregătit pentru acest tandem deoarece este cel mai bun parteneriat pentru Cluj, care funcționează de ceva timp, și trebuie să funcționeze în continuare cu succes pentru finalizarea proiectelor majore atât ale municipiului, dar și ale județului”, a explicat Moisin.

Comenteaza