TRATAMENT 100% NATURAL: previne DIABETUl de tip II, reduce riscul apariţiei CANCERULUI, protejează SISTEMUL NERVOS

TRATAMENT 100% NATURAL: previne DIABETUl de tip II, reduce riscul apariţiei CANCERULUI, protejează SISTEMUL NERVOS
Bogat în vitaminele E, B1 şi B2, în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier, acest aliment aduce numeroase beneficii sănătăţii.

Hrișca, o plantă ierboasă cu o înălțime de 20 - 60 cm provenită din Asia, ce a fost răspândită în Europa de mongoli și turci, este un excelent remediu pentru diabetul zaharat de tip 2.

Hrisca este un aliment popular şi tradiţional în ţări precum Rusia, Ucraina, Franţa şi Polonia. În România, hrişca este la mare căutare mai ales în Bucovina, unde este un ingredient tradiţional pentru sarmale.

Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier.

Din boabe de hrișcă amestecate cu lapte sau iaurt se poate obține un tratament foarte eficient în reglarea nivelului de zahăr din sânge, atât în cazul bolnavilor de diabet zaharat tip II cât și în prevenirea instalării diabetului.

Beneficiile consumului de hrişcă

- menţine nivelul de glucoză din sânge în limitele normale

- previne instalarea diabetului de tip II

- vitaminele şi mineralele din boabele de hrişcă scad probabilitatea de a face numeroase forme de cancer (cancer gastric, pulmonar, esofagian sau colo-rectal)

- menţine tânăr sistemul nervos

- îmbunătăţeşte capacitatea de reţinere şi memorare

- protejează împotriva accidentelor vasculare

- scade colesterolul

- ţine sub control tensiunea arterială

- previne apariţia pietrelor la bilă

Comenteaza