Vine weekendul. 5 leacuri antimahmureală care într-adevăr funcționează!

Vine weekendul. 5 leacuri antimahmureală care într-adevăr funcționează!

Iată câteva leacuri antimahmureală care într-adevăr funcționează!

1. Miere si lamaie
Probabil te-ai obisnuit sa folosesti aceste doua alimente pentru a vindeca durerile in gat sau raguseala, nestiind ca ele sunt extrem de bune si pentru mahmureala. Incalzeste un ibric cu apa fierbinte si adauga-le pe cele doua, deoarece ele vor da o mana de ajutor organismului tau, care are trebuie sa proceseze alcoolul.

2. Banane
Atunci cand bei, nevoia de a merge la toaleta este din ce in ce mai mare, ceea ce inseamna si ca organismul tau se deshidrateaza enorm. Bananele contin potasiu, un compus care tine la distanta greata si oboseala caracteristice mahmurelii.

3. Un mic dejun consistent
Nu exista dovezi stiintifice care sa arate ca o felie de sunca si o omleta pot face minuni in privinta mahmurelii, desi unii prefera un meniu “gras” pentru a elimina alcoolul. Totusi, nutritionistii spun ca este suficient sa ai un mic dejun consistent cu alimente usor digerabile, cum ar fi cerealele integrale, ca sa scapi de arsurile la stomac.

4. Apa din belsug
Deshidratarea este vinovata pentru starea de rau pe care o resimti in mahmureala. Inlocuieste lichidul pierdut cu apa si sucuri naturale.

5. Bloody Mary
Un remediu de urgenta poate fi inca o gura de tarie. Zicala “cui pe cui” se scoate este valabila in cazul mahmurelii. Daca nu trebuie sa te prezinti urgent la munca si nici nu trebuie sa te conduci masina poti sa iti incepi dimineata cu un Bloody Mary. Explicatia? Organismul va fi preocupat sa se lupte cu noua cantitate de alcool si s-ar putea sa scapi pentru moment de neplacutele simptome, in timp ce sucul de rosii va aduce cateva vitamine bune in organism.

 

Etichete
Comenteaza