Presa elveţiană: Victorie normală, Basel a dictat ritmul. Greu poate fi remarcat ceva în jocul CFR-ului

Presa elveţiană: Victorie normală, Basel a dictat ritmul. Greu poate fi remarcat ceva în jocul CFR-ului
Publicaţiile eleveţiene salută rezultatul obţinut ieri seară de echipa FC Basel cu CFR Cluj, iar unele dintre ele subliniază faptul că formaţia clujeană a avut un joc sub aşteptări.
„Almerares păstrează Basel pe drumul european”, a scris publicaţia Sport, - citată de Mediafax – care adaugă „CFR a oferit o prestaţie sub aşteptări, dezamăgitoare. Mai ales în prima repriză, oamenii lui Cârţu au părut sub nivelul Ligii Campionilor”.

„Basel a fost clar echipa mai bună şi a meritat victoria. Almerares a reuşit în minutul 15 un gol de aur, care o duce pe Basel în primăvara europeană. Campioana Elveţiei putea câştiga mai clar”, a punctat Blick – potrivit agenţiei de ştiri amintite - care remarcă: „Pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, Basel trebuie să o bată pe Bayern, iar Roma să piardă la Cluj. Şanse infime, pur teoretice”.

Publicaţia SF Sport a notat, conform sursei citate, că „greu poate fi remarcat ceva în jocul lui CFR. Adevărul e că şi Basel le-a făcut românilor viaţa grea, atacând permanent. Atacurile CFR-ului au fost imprecise, marile ocazii – inexistente”.

„În repriza a doua CFR a fost mai activă şi a pus cât de cât la lucru defensiva elveţiană”, a notat Neue Zurcher Zeitung.

CFR Cluj a pierdut cu scorul de 1-0 meciul disputat ieri seară cu Fc Basel, în Elveţia, din cadrul grupei E din Liga Campionilor.

Comenteaza