Amariei și patru jucătoare de la „U” Alexandrion, convocate pentru Universiadă

Amariei și patru jucătoare de la „U” Alexandrion, convocate pentru Universiadă
Antrenoarea Carmen Amariei și patru jucătoare ale sale de la echipa clujeană vor efectua un cantonament de pregătire în perioada imediat următoare.

Patru handbaliste ale formației "U" Alexandrion, împreună cu antrenoarea Carmen Amariei, au fost convocate la echipa națională în perioada 23 iunie - 15 iulie, în vederea efectuării unui cantonament și participarea la Universiadă.

Este vorba despre sportivele Cristina Enache, Ana Maria Măzărean, Laura Popa și Roxana Cîrjan. Carmen Amariei va fi în funcția de antrenor secund, alături de Nicoleta Alexandru de la Știința București.

„Sunt foarte bucuroasă de faptul că suntem convocate pentru această competiție. Sper să avem un rezultat cât mai bun și, de ce nu, să ne întoarcem cu o medalie cât mai strălucitoare", a declarat Amariei.

Universiada, numită și Jocurile Mondiale Universitare, a ajuns la ediția cu numărul 27 și se va desfășura la Gwangju, al șaselea oraș ca mărime din Coreea de Sud. Universiada este o competiție multi-sportivă internațională organizată de Federația Internațională a Sportului Universitar pentru sportivii studenți.

Comenteaza