Dan Petrescu a revenit cu același discurs. Antrenorul se teme de singura echipă fără victorie în play-off

Dan Petrescu a revenit cu același discurs. Antrenorul se teme de singura echipă fără victorie în play-off
| Foto: captura video

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani se pregătește să înceapă cel de-al patrulea mandat pe banca celor de la CFR Cluj.

Revenit alături de "feroviari", Dan Petrescu abordează același discurs cu care a obișnuit înaintea oricărei partide. Chiar dacă Rapid, următoarea adversară a CFR-ului, nu a câștigat niciun meci din cele 7 disputate până acum în play-off, antrenorul anunță că duelul va fi unul foarte compicat. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Am văzut la televizor în România ultimele 3-4 meciuri din play-off. Sunt convins că Rapid a început campionatul cu obiectivul de a se califica în cupele europene. Pe parcurs, după victoria cu 4-0 contra FCSB-ului, au schimbat obiectivul în câștigarea campionatului.

Acum, nu cred că mai au vreo șansă. Sunt șocat și surprins, nu au câștigat de 7 meciuri. Au jucători foarte buni, pe 4 i-am antrenat și eu. Au fani, au bani, chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo.

Sigur vor veni foarte motivați, am înțeles că e ultima șansă din partea patronului. De aceea acest meci e foarte greu, presiunea e mare pe mine", a declarat noul antrenor din Gruia.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid se va disputa duminică, 5 mai, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Rapid!

Comenteaza