Mega-show făcut de titanii snookerului mondial, la Cluj. Ronnie O`Sullivan şi Mark Selby, finală de vis GALERIE FOTO

Mega-show făcut de titanii snookerului mondial, la Cluj. Ronnie O`Sullivan şi Mark Selby, finală de vis GALERIE FOTO
Legendele mondiale la snooker Ronnie O`Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans au oferit la Sala Polivalentă din Cluj un spectacol extraordinar în cadrul patrulaterului de meciuri demonstrative Snooker Titans Trophy.

UPDATE:

Cei doi mari campioni, Ronnie O`Sullivan şi Mark Selby au oferit o demonstraţie de snooker spectacol în finala turneului Snooker Titans Trophy, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În cele din urmă s-a impus campionul mondial la zi, Mark Selby, cu scorul de 6-4, care a primit astfel un frumos cadou chiar de ziua sa.

În finala mică, Reanne Evans a câştigat în faţa veteranului Steve Davis cu 4-1.

 

Sâmbătă au avut loc primele două meciuri. Campionul mondial en-titre, Mark Selby, a jucat cu Reanne Evans, care deţine 11 titluri de campioană mondială în circuitul feminin. După un meci spectaculos, cu răsturnări de scor, a ieşit învingător Mark Selby, cu scorul final de 6-1. Reanne Evans a avut cel mai bun moment al carierei sale la campionatul din 2006, când a jucat însărcinată în şapte luni şi jumătate şi a câştigat.

În cea de-a doua partidă a zilei de sâmbătă, favoritul publicului, Ronnie O`Sullivan, supranumit „The Rocket", pentru stilul său rapid de joc, de 5 ori campion mondial, a încrucişat tacul cu un jucător legendar, Steve Davis, sextuplu campion mondial, considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din istoria acestui sport.

Cei doi au primit aplauze la scenă deschisă pe tot parcursul meciului. Ronnie şi-a confirmat porecla „The Rocket" şi a câştigat categoric cu 6-1.

La finalul celor două meciuri, cei patru supercampioni au fost asaltaţi de fanii dornici să obţină un autograf de la ei sau să-şi facă selfi-uri cu aceştia (Foto).

Astfel, duminică de la ora 15, va avea loc finala mică, între Reanne Evans şi Steve Davis, iar după o scurtă pauză, marea finală a turneului Snooker Titans Trophy de la Cluj, unde se vor înfrunta Ronnie O`Sullivan şi Mark Selby. Toate partidele se joacă după sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

Ronnie O`Sullivan a declarat în cadrul conferinţei de presă care a precedat meciul de sâmbătă că iubeşte ţara noastră. „Îmi place foarte mult România, este ca a doua casă pentru mine, le spun tuturor că trebuie să o viziteze, îmi plac mâncarea, clădirile, poate o să-mi cumpăr o casă aici, depinde cât de scumpă va fi", a spus legendarul jucător britanic.

Adrian Thiess, organizatorul turneului, a afirmat în aceeaşi conferinţă de presă că speră ca toţi cei trei jucători aflaţi în activitatea competiţională să participe şi la evenimentul major care va fi transmis în 68 de ţări, respectiv Campionatul European de Snooker din 3 - 9 octombrie.

Cei patru jucători care participă la turneul de la Cluj au împreună impresionanta cifră de 24 de titluri mondiale.

Snooker Titans Trophy este organizat de McCann / Thiess Events şi se află la al treilea eveniment, după cel din aprilie 2016 organizat la Bucureşti, în cadrul căruia au participat Ronnie O`Sullivan, Stephen Hendry, Mark Williams şi Jimmy White şi după cel noiembrie 2015, organizat de asemenea la Bucureşti, susţinut de Stuart Bingham şi Ronnie O`Sullivan.

 

 

Comenteaza