Snookerul vine la Cluj

Snookerul vine la Cluj
Conducerea Sălii Polivalente explică de ce există riscul ca meciul demonstrativ de snooker dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham să nu se poate desfăşura la Cluj.

UPDATE Marti seara, situatia s-a schimbat cu 180 de grade. Snookerul vine in Polivalenta.

Vom reveni.

Şefii SC Sala Polivalentă SA susţin că organizatorii meciului de snooker au trimis cererea la Cluj prea târziu şi că există deja un eveniment programat la data respectivă. Ei le lasă însă o serie de speranţe fanilor de snooker: "Purtăm discuții atât cu organzatorii galei de MMA, cât și cu cei care vor organiza meciul demonstrativ de snooker, astfel încât ambele evenimente să se poată desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca".

Iată comunicatul conducerii sălii:

"Pentru Sala Polivalentă din Cluj ar fi o onoare şi o mândrie să găzduiască o întâlnire de snooker între campionii Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, dar toate evenimentele ce se desfășoară la Sala Polivalentă sunt stabilite pe bază de contract. Planificarea evenimentelor pentru toamna anului 2015 a început după mijlocul lunii iulie, odată cu anunțarea Federațiilor Române de Baschet și Handbal a calendarului competițional. Semnarea contractelor de închiriere a sălii se face pe baza unor cereri înregistrate la Registratura Sălii Polivalente, iar contractul pentru Gala MMA - Real Xtrem Fighting a fost semnat cu mult înainte ca cererea d-lui Adrian Thiess să ajungă la noi.

Sala Polivalentă S.A. nu a fost pusă în situația de a alege între o gală de MMA și un meci de
snooker. Prin urmare purtăm discuții atât cu organzatorii galei de MMA, cât și cu cei care vor
organiza meciul demonstrativ de snooker, astfel încât ambele evenimente să se poată desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În perioada vizată, în sală vor avea loc și alte evenimente pentru care am semnat contracte ferme de câteva luni. Sâmbătă, 21 noiembrie, se va desfăşura meciul de baschet feminin România - Bosnia&Herţegovina, din preliminariile Campionatului European, iar luni, 23 noiembrie, gala de MMA - Real Xtreme Fighting, eveniment pentru care sala a fost închiriată pe mai multe zile, inclusiv duminică, 22 noiembrie.

În următoarea perioadă, Sala Polivalentă va avea parte de o serie de evenimente
extraordinare, care îi vor captiva pe clujeni. Capul de afiş este meciul de tenis din FedCup România - Cehia, programat în februarie, cu patru jucătoare din top zece WTA pe teren, inclusiv Simona Halep. De asemenea, în decembrie se va desfăşura un spectacol pe gheaţă cu campionii olimpici la patinaj artistic Evgheni Pluşenko şi Irina Slutskaya, dar şi cu violonistul Edwin Marton.

În plus, pe lângă meciurile echipelor U Banca Transilvania și U Alexandrion, în Sala Polivalentă vor concerta anul acesta Eros Ramazzotti, Joe Satriani şi mulți alții, fiecare week-end din următoarele cinci luni fiind ocupat", scrie în comunicatul remis de conducerea SC Sala Polivalentă SA.

Comenteaza