Tânăr reținut de polițiști după ce a furat un telefon dintr-un magazin, în Cluj-Napoca. Hoțul nu a acționat singur

Tânăr reținut de polițiști după ce a furat un telefon dintr-un magazin, în Cluj-Napoca. Hoțul nu a acționat singur
| Foto: jurnal.ro

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Huedin a fost reținut de Poliție. Acesta a furat, cu ajutorul altui bărbat, un telefon mobil.

Politistii din Cluj-Napoca au dispus, la data de 19 februarie, retinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 28 de ani, din orasul Huedin, cercetat pentru comiterea infractiunii de furt.

"Tânărul este bănuit de faptul cã la data de 12 februarie, cu sprijinul unui bärbat de 63 de ani, din Huedin, ar fi sustras dintr-o societate comercială situată în Cluj-Napoca un telefon estimat la 4.100 de lei.În cursul zilei de 19 februarie, politistii au pus in aplicare dou mandate de perchezitie in orasul Huedin, telefonul mobil find gäsit si ridicat", a transmis IPJ Cluj.


Ulterior, tânărul de 28 de ani a fost retinut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat pentru dispunerea unei noi măsuri preventive.

Activitätile au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Politiei orasului Huedin, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, politistilor Serviciului Criminalistic si iandarmilor din Cluj-Napoca.

Comenteaza