"Colours of Cluj" îşi caută voluntari

Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul ce doreşte să dea viaţă verii clujene este în căutare de voluntari.

"Colours of Cluj" caută voluntari care să ajute în desfășurarea activităților ce vor avea loc în cadrul celei de-a doua ediţii ale festivalului. Aceştia vor avea posibilitatea să pătrundă în culisele evenimentelor ce vor anima viața orașului într-o perioadă cu puține manifestări publice, susţin organizatorii evenimentului.

"Voluntarii vor avea ocazia de a interacționa cu artiștii invitați și de a se implica în oricare dintre activitățile propuse de către festival, câștigând în același timp experiență practică în organizarea de evenimente și dovedindu-și abilitățile ca membri ai unor echipe diverse și pline de energie", se arată într-un comunicat de presă. 

Înscrierile se fac exclusiv online, prin completarea formularului ce se poate găsi pe site-ul evenimentului. Termenul limită de înscriere este 23 iulie

În acelaşi timp, organizatorii au deschis și un „apel la proiecte" prin care artiștii clujeni sunt invitați să propună instalații interactive sau evenimente participative pe care să le prezinte în cadrul festivalului. Acest apel are ca termen limită data de 20 iulie.

Festivalul, organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT - Transilvania Art Grup, se va desfăşura exclusiv în aer liber, pe străzi sau în curți interioare ale unor clădiri din centru, deschise publicului în această perioadă. Va avea ca invitaţi în preponderenţă artişti clujeni. Elementul distinctiv îl reprezintă organizarea de elemente participative în care spectatorii vor fi invitaţi să se alăture acestuia prin ateliere creative, instalaţii interactive şi scene pentru neprofesionişti. 

Comenteaza