Accident cumplit în Transilvania: O mașină în care erau cinci persoane a căzut într-o prăpastie / O victimă a murit

Accident cumplit în Transilvania: O mașină în care erau cinci persoane a căzut într-o prăpastie / O victimă a murit
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: europafm

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut, luni dimineaţă, într-o prăpastie de pe marginea DN 11B, în Pasul Caşin din judeţul Harghita.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, alături de salvamontişti, Ambulanţă, fiind alertat şi elicopterul SMURD.

Din nefericire, o persoană a fost găsită moartă, o alta fiind încarcerată. Celelalte trei persoane sunt conştiente şi cooperante.

”La sosirea forţelor de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 5 persoane: din nefericire, 1 persoană decedată, 1 persoană încarcerată, iar alte 3 conştiente, cooperante şi neîncarcerate. Pompierii acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, iar celelalte persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, a transmis ISU Harghita, conform News.ro.

Tragedia a avut loc, luni dimineață, 22 iulie. La locul accidentului au ajuns mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD. În sprijin, s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic.

Comenteaza