Cine e consilierul judeţean care a luat locul fostului preşedinte în forul deliberativ la doar 26 ani

Cine e consilierul judeţean care a luat locul fostului preşedinte în forul deliberativ la doar 26 ani
Adina Raţiu are 26 de ani, e membră de partid în PDL Cluj de cinci ani, şi a primit şansa să fie consilier judeţean după ce fostul preşedinte al instituţiei, Alin Tişe, a refuzat fotoliul de consilier.

Adina Raţiu e vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PDL Cluj-Napoca şi e membru de partid din 2007. Este specialist în resurse umane la Poşta Română şi lucrează ca trainer în domeniu. A absolvit facultatea de psihologie a Universităţii "Babeş-Bolyai" în 2008 şi un master înresurse umane, tot la UBB, un an mai târziu. "Am intrat în politică la o vâstă fragedă, la 15 ani, ca simpatizant, în alt partid decât PDL", spune ea. "Am lucrat foarte mult în ONG-uri şi am intrat în politică pentru a încerca şi altceva. Mi-a plăcut să lucrez în aceste grupuri organizate. Am încercat diferite proiecte sociale şi culturale cu colegii din partid - evenimente caritabile şi proiecte politice, cum ar fi  cursuri de orientare politică şi formare, şi competenţe generale - cum să comunici cu presa, cum să ţii un discurs public", spune ea pentru ziuadecj.ro. Ea spune că, o dată aleasă în Consiliul Judeţean, ar urma să facă parte din comsiia de tineret.

Adina Raţiu a ajuns consilier judeţean după ce primul de pe lista PDL în forul deliberativ, Alin Tişe, a renunţat la post. Tişe este fostul preşedinte al CJ Cluj şi a pierdut alegerile în favoarea lui Horea Uioreanu la o diferenţă de doar 700 de voturi. vezi aici detalii

Comenteaza