Al șaselea turist străin găsit mort în Grecia

Al șaselea turist străin găsit mort în Grecia
| Foto: sursa - https://blog.tomistravel.ro/

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă din apropierea plajei Sentoni, districtul regional Chania din Grecia, pe o potecă care se îndreaptă spre defileul Trypti, potrivit ERT.

Bărbatul de cetăţenie germană plecase duminică dimineaţa din satul Omalos, situat pe un platou în districtul regional Chania, a relatat luni postul public de radio şi televiziune din Grecia ERT, citând autorităţile, transmite digi24.ro

Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale. Acesta o sunase anterior pe soţia sa şi îi spusese că nu se simte bine.

Pompierii au localizat corpul turistului după ce au detectat semnalul telefonului său mobil. Autorităţile presupun că acesta s-a rătăcit şi a luat-o pe un drum greşit.

Bărbatul este al şaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni după ce a pornit într-o excursie. Alte trei persoane sunt date dispărute de peste o săptămână după ce au plecat în drumeţii.

Autorităţile şi localnicii au încercat să avertizeze turiştii să nu subestimeze căldura intensă din Grecia, mai ales la orele amiezii.

Comenteaza