Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma, prima unitate din Italia

Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma, prima unitate din Italia
Banca Transilvania a deschis astăzi o sucursală la Roma, prima unitate din Italia, care este destinată în special românilor din această țară, atât persoane fizice, cât și companii, au anunțat reprezentanții băncii.

"Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunităţii italiene. Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă, la creşterea organică a băncii", a spus Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania,

Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România etc. În plus, pentru primii săi clienţi, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unităţii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.

Campania Banca Transilvania-Italia are ca headline "Ciao, am ajuns la Roma!", iar protagonistul este Zânul BT, personaj folosit de bancă atât în reclame, cât şi în social media, pentru o comunicare corporativă non-convenţională.

 

Comenteaza